EXPERT - BOUW

Bouwadvies

Aankoop- of verkoopadvies

We geven advies voor de aankoop van een onroerend goed. Zodra we uw wensen kennen, kunnen we met u de verschillende mogelijkheden bespreken. We maken haalbaarheidsstudies, onderzoeken de architecturale mogelijkheden en bekijken de technische kwaliteiten.

Renovatiebegeleiding

Mogelijk ziet u in een bouwproces de bomen door het bos niet meer. We staan voor u klaar met advies en ondersteuning. Voor een geslaagde renovatie is een voorafgaand onderzoek noodzakelijk. Hiervan maken we een verslag en bieden technische ondersteuning aan.

Bijstand bij nieuwbouwwerken

Bouwen is ingrijpend en loopt niet altijd over rozen. Het gebeurt regelmatig dat u tijdens de uitvoering op problemen stuit. Sommige problemen kunt u zelf niet oplossen. U kunt dan beroep doen op ons. Begeleiding behoort tot één van onze dagelijkse activiteiten.

Bijstand bouwschade

Wordt u geconfronteerd met bouwproblemen of bouwgebreken aan een bestaande woning? Bij schadegevallen kunnen we u van dienst zijn. We komen de schade ter plaatse bekijken en maken in uw opdracht een schadebegroting en staan u bij in het verdere verloop van het dossier. 

Herstelmogelijkheden 

Als u geconfronteerd wordt met bouwgebreken of schade aan uw gebouw, dan analyseren wij de problematiek en geven u deskundig advies inzake de herstelmogelijkheden. U krijgt een gedetailleerd verslag en de nodige begeleiding om alles in orde te laten brengen.