EXPERT - BOUW

Administratie

Nazicht facturatie

De facturen van uw aannemer kunnen voor u controleren. We bezorgen u, bij iedere factuur, een lijst met eventuele opmerkingen en onregelmatigheden. U krijgt advies over de financiële toestand van het bouwbedrijf. U bent beter voorbereid bij een faillissement en u hebt nooit teveel betaald. 

Evaluatie bouwdossiers

Koopt u een appartement of nieuwbouwwoning? U kunt bij ons onafhankelijk advies krijgen. We bekijken het bouwdossier, de verkoopplannen en het verkooplastenboek. U krijgt van ons een evaluatierapport met alle aandachtspunten waar je zoal op kunt letten. 

Kostenraming maken 

Hebt u geen idee hoeveel uw verbouwing of woning zal kosten of bent u benieuwd hoeveel uw een bouwproject kan kosten? We maken een raming van alle bouwwerken die noodzakelijk zijn om uw droom te verwezenlijken. 

Bestekken analyseren 

Een lastenboek of bestek is zeer nuttig om concrete afspraken met aannemers te maken. Met een volledige beschrijving van de werken en hoe de werken volgens de regels van de kunst moeten uitgevoerd worden, is de uitvoering correct en zijn er minder discussies op de werkvloer. 

Meetstaten opmaken 

Voor uw project maken we een lijst met de hoeveelheden van alle te voorziene bouwmaterialen. Met deze meetstaten krijgt u correcte en volledige offertes van aannemers. Het wordt voor u veel gemakkelijker om alle prijzen te vergelijken.